Japán Sushi Hétvége 2.

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy hétvégére ismét igazi japán sushi különlegességeket varázsolunk Neszmélyre.

Vendég séf

Az autentikus ételek elkészítését egy profi, több mint 10 éve japán ételekkel foglalkozó vendég séf fogja készíteni, Kiss Krisztián (Bp. Alle Leroy sushi)


Fontos tudni

Helyszín: Hilltop Borhotel és Étterem, ahol vendég séfünk a Panoráma termünkben kialakított látványkonyhában fog dolgozni.

Időpont: 2018. április 28-29.


Hogyan talál hozzánk?

Tata felől Szomód és Dunaszentmiklóson át, Neszmély felől a Melegesi úton érhető el a Hilltop Borhotel & Étterem.




Japán borvacsora
2018. április 28. 19:00

A borvacsora 4 fogást tartalmaz és hozzá ajánlott
borokat. A rendezvényen való részvételhez előre foglalás szükséges.

Foglalás


Étlap


Előételek

Japán morzsában sült tigrisrák tonkatsu szósszal (5db)
Forrázott szójabab

Wokos ételek

Pikáns sült tészta csirkemellel
Sült zöldségek pirított kesudióval,csirkével
Pikáns sült rizs

Makik

Avokádó
Uborka
Lazac
Tonhal
Tigrisrák
Kacsamáj

Vastag tekercsek (8 falat)

Tg speciál: tonhal, lazac, rák, saláta, majonéz

Levesek

Miso leves tofuval, tengeri algával vagy rákos
Ramen leves tigrisrákkal

Nigirik

Lazac
Tonhal
Tigrisrák
Kacsamáj
Tengeri süllő

Vegyes sashimi

Tonhal lazac tigrisrák tilápia

Speciális tekercsek

Green orange
lazac avokádóba göngyölve
Speciális vega
avokádó, zöld spárga, sárgarépa, uborkába göngyölve
California
surimi, avokádó, uborka
Rainbow
tonhal, lazac, tilápia, avokádó, uborka, surimi

Mukliné G. Györgyi

 

+36 70 772 6663

 

hotel@hilltopborhotel.hu