Étlapunk

A Hilltopban mindig van egy különleges esemény
és ezt Te tapasztalhatod meg a legjobban


BemutatjukSPECIALITÁSAINKAT


A konyhaművészet és a nemes borok egymásnak hű társai. A megújult étlapon az ételek varázslói személyesen ügyelnek arra, hogy a zamatos borokhoz illő étkek kerüljenek a vendégek elé. Az étterem a magyar konyha legjobb hagyományait követi, helyi specialitásokkal kiegészítve.

Jó étvágyat Kívánunk!




Márton-napok november 10-11-12.

Ünnepi menüsor

Sütőtökleves gyömbéres kacsával 1.250.-
Kacsamáj torchon birs- cékla ízeivel 2.990.-
Kacsacomb karottás gersli rizottón kecskesajttal, szarvasgomba olajjal 4.190.-
Kemencés libacomb, sült szilvával, krumpligombóccal, gesztenyével 4.350.-
Madártej a’la Hilltop 1.100.-

Továbbá kedves vendégeinket Újbor kóstolóval várjuk
a hétvége folyamán az alábbi Prémium borokkal:

Neszmélyi Cserszegi fűszeres
Chardonnay
Sauvignon blanc
Neszmélyi Irsai Olivér
Pinot noir
700.-/dl





Séfünk


Az ízek és a kompozíciók mestere

Az ízek és a kompozíciók mestere


Király Sándor

Király Sándor

Séf




Kóstold meg valamennyi fogásunkat, melyek
FRISS, EGÉSZSÉGES és HELYI
összetevők felhasználásával készülnek




Paleo ételek


Üde salátatányér verjus-tökmagolajjal, pácolt retekkel 2.690.-
Paleo tyúkhúsleves csészében 850.-
Jércemell filé karfiol pürével, rókagombával, zöldségekkel színesítve 2.750.-
Citrusos avokádó krém pohárban, kókusszal és datolyával 1.250.-



Előételek



Termelői friss sajt Grébicspusztáról

Termelői friss sajt Grébicspusztáról

ribizli lekvárral, kaporolajjal
Kacsamáj terrine verjus céklával, Calvados almával, mangóval 3.150.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Chardonnay
Akasztói Szikiponty padlizsán pürével, uborkával, tápiókával 2.750.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Chardonnay
Termelői friss sajt Grébicspusztáról ribizli lekvárral, kaporolajjal 2.550.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Pinot Noir Rosé
Gnocchi narancstök pürével, dióolajjal, pak-choi- jal 1.990.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi IHLET Cuvée


Levesek


Irsai Olivér bor krémleves aszalványokkal 1.050.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Irsai Olivér
Sütőtök krémleves magjával – olajával 950.-
Borajánlásunk: Prémium IHLET Cuvée
Melegeshegyi tyúkhúsleves csészében 850.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Olaszrizling
Melegeshegyi tyúkhúsleves tálkában 1.390.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Olaszrizling
Halászlé harcsából, bográcsban 1.850.-
Borajánlásunk: Szekszárdi Cabernet Sauvignon
Szarvasgulyás csészében 1.290.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Merlot
Szarvasgulyás tálkában 2.250.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Merlot


Főételek


Jércemell filé

Jércemell filé

2.750.-
karfiol pürével, rókagombával, zöldségekkel színesítve
Lazacfilé

Lazacfilé

3.850.-
bébi parajos rizottóval, gyöngyhagymával, szarvasgombaolajjal
Rib – eye „Flat Iron”

Rib – eye „Flat Iron”

5.990.-
konyakos kacsamáj mártással, pak-choi- jal, burgonyával


Hal ételek



Harcsa házi sonkában sütve

Harcsa házi sonkában sütve

kelvirágpürével, vajas burgonyával, zöldségek színeivel
Lazacfilé bébi parajos rizottóval, gyöngyhagymával, szarvasgombaolajjal 3.850.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Pinot Gris
Bundázott lazacfalatok borecetes retekkel, salátán, fermentált karfiollal 3.500.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Chardonnay
Harcsa házi sonkában sütve, kelvirágpürével, vajas burgonyával, zöldségek színeivel 3.650.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Merlot
Harcsapaprikás túrós, füstölt paprikás galuskával 2.990.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Merlot


Szárnyasok


Jércemell filé vajas – petrezselymes gnocchival, rókagombával, céklával, retekkel 2.790.-
Borajánlásunk: Prémium IHLET Cuvée
Jércemell filé kacsamáj mártásos rizottóval, a “retek – répa – kelbimbó” színeivel 2.990.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Pinot Gris
Pankó bundás jércemell házi - füstös mártással, zöldfűszerolajos burgonyával 2.550.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Olaszrizling
Libacomb a kemencéből almavelővel, libazsíros burgonyával 4.450.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Merlot

Jércemell filé kacsamáj mártásos rizottóval

Jércemell filé kacsamáj mártásos rizottóval

“retek – répa – kelbimbó” színeivel


Sertés - Marha ételeink


Sertés szűz filé malacból, füstös – padlizsán pürével, zsályás burgonyagombóccal, bundázott véres hurkával 3.850.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Cabernet Sauvignon
Mangalica tarja steak „a’ la cigány” pirított burgonyával, japán uborka salátával 3.550.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Pinot Gris
Omlós malaccsülök, hagymán tört burgonyával, borecetes uborkasalátával 3.390.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Merlot
Vörösboros marhapofa pörkölt galuskával 3.150.-
Borajánlásunk: Neszmélyi Merlot
Bundázott marha steak kockák sült burgonyával, BBQ szósszal 5.200.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Merlot
Rib – eye „Flat Iron” konyakos kacsamáj mártással, pak-choi- jal, burgonyával 5.990.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Merlot
Szarvasgerinc a tél ízeivel: gesztenye - kelbimbó – birssajt és krumpligombóc 7.990.-
Borajánlásunk: Prémium Baalbec Cuvée


Asztalfoglaláshoz hívd éttermünket:        06 70 774 6663



Borra - való



Helyi termelői sajt falatok, dióval

Helyi termelői sajt falatok, dióval

A “deszkáról” házi sonka, mangalica kolbász, tepertős kacsazsír, házi sajt 2.850.-
napi pékáruval
Kacsatepertős “zsíros deszka” ropogós hagymával 990.-
Helyi termelői sajt falatok, dióval 2.450.-


Gyerekeknek


Almás – almaleves 750.-
Húsleves zöldséggel, tésztával 690.-
Bundázott jércemell filé, hasábburgonyával 1.290.-
Bundázott hekk filé jázmin rizzsel 1.290.-
Gesztenyepüré narancsos ribizlivel, tejszínhabbal 790.-


Bundázott álmok


Camembert / friss sajt a Varga Sajtházból áfonyalekvárral 2.550.-
hasábburgonyával / párolt rizzsel / a “Ház” borecetes burgonya salátájával
Jércemell filé 2.350.-
hasábburgonyával / párolt rizzsel / a “Ház” borecetes burgonya salátájával
Karajfilé malacból 2.650.-
hasábburgonyával / párolt rizzsel / a “Ház” borecetes burgonya salátájával
Marha steak kockák 5.200.-
hasábburgonyával / párolt rizzsel / a “Ház” borecetes burgonya salátájával



Köretajánlat


Édesburgonya + 600.-

Savanyított zöldségeink


Metélt saláta kéksajtos tejföllel, dióval 1.650.-
Borecetes uborka saláta 790.-
„A Séf” házilag fermentált karfiolja 950.-
Káposzta saláta 590.-
Friss leveles saláták tökmagolajjal, verjus ecettel 890.-


Desszertek

A „Flódni” vörösboros ribizlivel 1.390.-
Borajánlásunk: Prémium Baalbec Cuvée
Kókuszos panna – cotta mangóval 1.050.-
Borajánlásunk: Prémium IHLET Cuvée
Csokoládé szuflé kakukkfüves málnával – áfonyával 1.050.-
Borajánlásunk: Prémium Neszmélyi Merlot