A HILLTOP

Borhotel és Étterem

boros toros ajánlata

Várjuk Önt és csapatát a Dunával és a Gerecse lankáival körülölelt Neszmély Melegeshegy tetején, Törköly pálinkával, forralt borral, borkóstolóval, hagyományos disznótoros ételekkel fűszerezett aktív programunkra, minden év téli időszakában.



Részletek

Vendégvárás: 08:00 – 09:00 között
“Jó reggelt!” Hilltop Törköly Pálinka
friss, meleg pogácsa
házi fokhagymás pirítós és friss bundás kenyér
az áldozat (disznó) és a böllér megérkezése

Disznóvágás munkálataiban való aktív részvétel szakember asszisztálása mellett
(pörzsölés, kaparás, forrázás, zsigerelés, bontás, feldolgozás, hurka – és kolbásztöltés)

A programot lovas kocsizással, vagy lovas szánozással, üzemlátogatással egybekötött 4 féle boros kóstolóval színesítjük igény szerint.


Időpontfoglalás


Tízórai (10:00 – 11:00) Frissen sült pecsenye, friss házi kenyérrel és savanyúsággal (igény szerint hagymával sült vér)

Ebéd (14:00-től) Toroskáposzta
Frissen sült húsok, tepsis burgonyával és házi csalamádéval

Vacsora (18:00-től) Orjaleves csigatésztával, főtt húsokkal, zöldségekkel tálalva
A csapat által töltött sült kolbász és hurka, petrezselymes burgonyával és párolt káposztával
Neszmélyi kemencés rétes

Hideg elleni védőitalként a program résztvevői számára forró tea és forralt bor fogyasztását tudjuk biztosítani.

Részvételi létszám minimum 10 fő.

Részvételi díj:
10-19 fő esetén 17.000 Ft / fő
20-29 fő esetén 15.000 Ft / fő
30 főtől 13.000 Ft / fő

A program természetesen a csapatok kérése és egyedi igényei szerint módosítható és színesíthető.



Mukliné G. Györgyi

 

+36 70 772 6663

 

hotel@hilltopborhotel.hu