A HILLTOP

Borhotel és Étterem

borkóstolókat és igény szerint borvacsorákat is szervez.


 

Borkóstolóinkat 40-45 perces üzemlátogatás előzi meg, amely során szőlész  borász szakembereink a csoportokat garattól – garatig, szőlőfogadótól a présházon keresztül végignavigálják a pincéig.

35 fős létszámig a kóstoltatás megoldható ászok pincénkben, ennél nagyobb létszámú csoport esetén éttermünkben, ahol 180 főt kényelmesen le tudunk ültetni.

Kisebb létszám esetén ( 6 fő alatt) az éttermi kóstolásra van lehetőség.




BORKÓSTOLTATÁSI LEHETŐSÉGEK


Időpontfoglalás


4-es STANDARD kóstoló

3.450 Ft/fő
üzemlátogatással egybe kötve
~ 1 óra 15 perc


6-os STANDARD kóstoló

4.450 Ft/fő
üzemlátogatással egybekötve
~ 1 óra 30 perc


6-os PRÉMIUM kóstoló

7.450 Ft/fő
üzemlátogatással egybekötve
~ 1 óra 30 perc





Borvacsora 15 főtől

A csoport által kiválasztott menü egyes fogásaihoz passzoló borokat kóstoltatja borászunk fogásonként.
Ez a program kicsit hosszabb lélegzetvételű, általában két – két és fél órát vesz igénybe.

Ára egyedi

függ a választott menütől és a hozzá kóstoltatott bortól

áraink bruttó árak és tartalmazzák a borokat,
a borkorcsolyát, amely pogácsa és sajttál



Borvacsoráinkat 15 főtől egyedi menü ajánlásával szervezzük,
az egyes fogásokhoz íz- és illatvilágban passzoló borok kóstoltatásával. Kisebb létszám esetén aktuális étlapunkról állítjuk össze az ételsort, szintén borpárosítással.

Ez a program kicsit hosszabb lélegzetvételű, általában két – két és fél órát vesz igénybe.



Mukliné G. Györgyi

 

+36 70 772 6663

 

hotel@hilltopborhotel.hu