Előadó:

Kaári-Kabay Zsombor

borász-sommelier

Lehetőség van a'la carte választani, illetve nagyobb csoport esetében (15 fő) vegyestálas vagy borebédes - borvacsorás összeállításra. Csoportra szabott árakkal.

1. rész: (90 perc)

Amit a szőlőről és a borról 'tudni illik'
Szőlőtörténet
Termesztéstechnológia
Fajtaismeret
Borászati technológia
10 perc szünet (pogácsa, ásványvíz)


2. rész: (90 perc)

A kóstolás 'receptúrája'

Hogyan?... Az értő borkóstolás alapjai

Mit - mihez?... Borok és ételek


3. rész: (90 perc)

Borászatlátogatással egybekötött 6 tételes borkóstoló a Hilltop Borászatban, szakember navigálásával.




Ebéd vagy vacsora ajánlat: 3.500 Ft / fő

Libaleves daragaluskával
Bundázott jércefalatok padlizsánkrémmel, zöldborsóval és burgonyával
Palacsinta almával és fahéjas mézzel

Időpontfoglalás



CSAPATCUVÉE KÉSZÍTÉS

3 féle borból a tökéletes cuvée megalkotása, amely palackozható, címkézhető, elvihető. A program illatfelismeréssel, borfelismeréssel, szőlészethez és borászathoz kapcsolódó eszközök felismerésével és bortotó kitöltéssel színesíthető.

Minimális létszám 15 fő.
A program díja: 4.000 Ft / fő

Szálláslehetőség

A Hilltop Borhotel 8 szobája rendelkezésre áll.
Szállásdíj: 15.900 Ft / 2 fõ / éj reggelivel együtt + idegenforgalmi adó

Nézd meg szobáinkat


Mukliné G. Györgyi

 

+36 70 772 6663

 

hotel@hilltopborhotel.hu