A HILLTOP

Borhotel és Étterem

Borebéd és borvacsora ajánlata

A borvacsora díja üzemlátogatással, vacsorával, a fogások mellé gondosan kiválasztott borokkal és prezentációval értendő.


I. menü

Kacsamáj zsírjában, kemencés kenyérrel
Bundázott tengeri hal falatok, kapris aioli-val, retekkel
Csicsóka krémleves, tofuval
Kacsacomb, zúzás gerslivel, borecetes gombákkal
Kókuszos panna-cotta mangópürével


II. menü

Lazac marinálva, wasabis céklával, uborkával
Sült csirke leves, hajdinával, turbolyával
Marhapofa és mangalica császár, Sauvignon jus-vel, polentával és sóskával és karfiollal
Vaníliás tejrizottó áfonyával, csokoládés morzsával


III. menü

Fiatal kecskesajt, szőlővel, paraj salátával
Erdei gombakrém leves
Jércemell, camembert rétessel ,borsó és répa pürével
Almás rétes, citrom sorbettel





Mukliné G. Györgyi

 

+36 70 772 6663

 

hotel@hilltopborhotel.hu