A HILLTOP

Borhotel és Étterem

Borebéd és borvacsora ajánlata

A borvacsora díja üzemlátogatással, vacsorával, a fogások mellé gondosan kiválasztott borokkal és prezentációval értendő.


I. menü 13.500.- Ft

Kacsamáj zsírjában, kemencés kenyérrel
Bundázott tengeri hal falatok, kapris aioli-val, retekkel
Csicsóka krémleves, tofuval
Kacsacomb, zúzás gerslivel, borecetes gombákkal
Kókuszos panna-cotta mangópürével


II. menü 10.900.- Ft

Lazac marinálva, wasabis céklával, uborkával
Sült csirke leves, hajdinával, turbolyával
Marhapofa és mangalica császár, Sauvignon jus-vel, polentával és sóskával és karfiollal
Vaníliás tejrizottó áfonyával, csokoládés morzsával


III. menü 9.900.- Ft

Fiatal kecskesajt, szőlővel, paraj salátával
Erdei gombakrém leves
Jércemell, camembert rétessel ,borsó és répa pürével
Almás rétes, citrom sorbettel


Ezen ajánlatok minimum 15 fő esetén választhatók. Kisebb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat e-mailben.




Mukliné G. Györgyi

 

+36 70 772 6663

 

hotel@hilltopborhotel.hu