HILLTOP Borhotel

Tudj meg többet a
neszmélyi borvidék
különleges hotelérőlLenyűgöző

panoráma

Kényelmes, barátságos szobák, kristálytiszta hegyi levegő.Vendégeink felüdülését behűtött boraink mellett, nyári időszakban feszített víztükrű medencénk biztosítja. Méltán büszkélkedhetünk a „magyar Toscana” elnevezéssel, hiszen hotelünk a Melegeshegy tetején, gondozott szőlőültetvények között, gyönyörű környezetben található.

Páratlan esszenciája, hogy csak pár lépésre fekszik az ország egyik legnagyobb és egyben legbarátságosabb, nagyszerű pincészete, a HILLTOP.

Borhotelünk 4 db Dunai Panorámás szobával rendelkezik, ami az étterem épületében található és 6 db Vendégházas szobával, ami a borászat mellett található mindössze 2-3 perc sétára az étteremtől. Szobáink 2 ágyasak, többségük pótágyazható, TV-vel egyik szobánk sem felszerelt. Vendégházas szobáink 1 db családi szobával bővült, ami 2 külön szoba résszel és 4 ággyal rendelkezik. Borhotelünk és éttermünk egyaránt kutyabarát.


Egyéb létesítmények

A Borhotel és Étteremhez kb. 4 – 4,5 ha gondozott, parkosított terület tartozik, amihez egy kőből készült kilátó, egy korszerű játszótér, egy térkőburkolatú és egy füves rendezvénytér, továbbá feszített víztükrű 21 x 7 m-es medence tartozik. Ezen kívül egy 170 fő befogadására alkalmas, gyönyörű pincehelység áll vendégeink rendelkezésére.Kérdésed van?

Keress minket bizalommal és kollégáink szívesen segítenek.

Elérhetőségeink